Stora elgrillar

elgrill grilla entrecote banner

el-klotgrill-severin

1. Elklotgrill från Severin
Varumärke: Severin

Prisklass: Låg Bränsle: El Grillyta: Ø 41 cm Effekt: 2000 W  Kabel: 2,8 m Stativ: Ja Lock: Ja Automatisk avstängning: Nej Värmereglering: Ja Dropplåda: Ja

Denna praktiska eldrivna klotgrill från Severin är perfekt för dig som kanske önskar använda en vanlig kolgrill men inte har plats eller möjlighet. Grillen har en stor grillyta på 41 cm i diameter. Du kan välja mellan både en räfflad och en plan yta beroende på vad och hur du vill grilla!

Sladden till grillen är lång – 2,8 meter, och den har även en justerbar temperatur vilket gör att du kan tillaga både det ena och andra, oavsett hur het grillen önskas vara. 

Det en meter höga stativet gör att du enkelt kan stå upp och grilla, men om så önskas så går det även att ta bort grillen från stativet och således använda den som bordsgrill. Måttet på grillen med lock och stativ är 42x96x58. 

Bästa pris hos:
Byggmax.se →
Fri frakt över 500 kr 365 dagars öppet köp

KitchenTime.se →
Fri frakt Fria returer

tefal-elgrill-med-lock

2. Aromatiq elgrill med lock och rökinsats
Varumärke: Tefal

Prisklass: Hög Bränsle: El Grillyta: 38,5 cm diameter Effekt: 2300 W  KabelStativ: Ja Lock: Ja Automatisk avstängning: Värmereglering:  Dropplåda: Ja

Med denna populära elgrill på stativ grillar du enkelt och smidigt. Slipp kol och gas – du kan börja grilla redan några minuter efter att du startat grillen. 

Både grillgallret och grillplattan har en diameter på nästan 39 cm, vilket räcker för de flesta. 

Stativet är stadigt med sina tre ben, det har dessutom en avställningsyta under själva grillytan. Både grillplåt, galler och lock kan diskas i diskmaskin. 

En riktig lyxig elgrill, helt enkelt. 

Bästa pris hos:
KitchenTime.se →
Fri frakt över 399 kr 1-3 dagars leverans

 

muurikka-elgrill-med-stativ

3. Muurikka Elgrill Stativmodell 2200W

Grillen blir snabbt upphettad till jämn temperatur, inställningen är exakt och därför är den lämplig för allt som ska grillas. Elgrillen från Muurikka passar både till vår trävagn (som ingår i sommarköket) och i ditt eget utekök. Du kan enkelt placera grillen varhelst du önskar, det enda som behövs är ett eluttag. Självklart passar den bra ihop med Muurikka Stekhäll. 

severin-elgrill-med-stativ

4. Severin Elgrill med Lock och Termometer

Den här modellen är Severin’s flaggskepp inom elgrillning. Den har en väl tilltagen grillplatta (41 cm i diameter) med både räfflade och släta partier. Grillplattan är i riktigt hög kvalitet och har utrustats med en keramisk nonstick-beläggning som bidrar till fint grillresultat samtidigt som renhållningen bli smidig. Sladden på hela 2,8 meter ger en väldigt bra räckvidd så att du utan problem kan flytta runt grillen och komma åt uttag som inte sitter helt enkelt och tillgängligt. 

Grillens värmeelement är på hela 2000W vilket garanterar en riktigt snabb, jämn och effektiv uppvärmning. Den har en justerbar och steglös termostat med vilken du enkelt kan ställa in grillens temperatur. 

Locket har försetts med en praktisk termometer som låter dig hålla koll på värmen på ett bra sätt. 

Står på ett stadigt stativ vilket har en praktisk avställningsyta för exempelvis fat och redskap. 

Höjd: 83 cm