Små elgrillar

kolgrill kol banner
bordsgrill-cervera

Bordsgrill Cuisinart

Samla familj och vänner och laga mat direkt vid bordet med denna bordsgrill från Cuisinart!

Plancha är en grillplatta som spanjorerna anammade från ursprungsbefolkningen i Centralamerika. Bordsgrillen har två olika stekplattor; en räfflad grillplatta och en slät stekplatta. Justera temperaturen på de två olika stekplattorna på bordsgrillen upp till 260 grader.

Färg Grå
Material Rostfritt stål
Materialspecifikation Bas i borstat rostfritt stål, grillplattor i gjuten aluminium, BPA-fri
Måttspecifikation Längd 43,1 cm, bredd 51,2 cm, höjd 15,6 cm
Skötselråd Avtagbara delar kan diskas i diskmaskin
Vikt 8,8 kg
Effekt 220 W
Modellnummer PL50E
Tillbehör Rengöringsskrapa

elgrill-coline

Elgrill Coline

Den här elgrillen från Coline är en praktisk och portabel bordsgrill som kan användas till kött, grönsaker, smörgåsar och annat gott. Den passar utmärkt när det inte lämpar sig att använda en kol- eller gasolgrill. Elgrillen ansluts till ett vägguttag och får snabbt rätt temperatur för att börja grilla. Tack vare att den avger minimalt med rök och os kan den i de flesta fall användas på balkonger och andra utrymmen med begränsad yta utan att störa dig eller andra.

Den här modellen grillar dubbelsidigt och kan även ställas i öppet läge för att få extra stor grillyta. Elgrillen har justerbar temperatur på två separata termostater, en för varje grillyta. Det gör att du kan grilla på två olika temperaturer samtidigt. De löstagbara nonstickbelagda grillplattorna gör grillen enkel att hålla ren.

 • Kontaktgrill som gör det enkelt att grilla året runt.
 • Dubbelsidig grillning med parallella grillplattor.
 • 180° öppet läge ger extra stor grillyta.
 • Separat inställbar temperatur på de båda grillytorna.
elgrill-obh-nordica

Elgrill OBH Nordica, OptiGrill+ Initial

Praktisk, portabel bordsgrill med 6 automatiska tillagningsprogram (hamburgare, fågel, panini, korv, nötkött och fisk) och en funktion för att mäta tjockleken på det som ska tillagas. Sensorn mäter råvarans tjocklek och mängd och justerar därefter tid och temperatur automatiskt inom det program du har valt. Indikatorn visar köttets tillagningsgrad (från rare till well done) och den avger ett pip vid varje ny fas.

OptiGrill+ Initial fungerar utmärkt när det inte lämpar sig att använda en kol- eller gasolgrill. Grillar dubbelsidigt på en yta av 600 cm² och är lämplig för 2-4 personer. Elgrillen har även manuell funktion med 4 inställbara temperaturer för grönsaker och frukt. Grillen är enkel att göra ren tack vare de löstagbara, nonstickbelagda grillplattorna och det extra stora dropptråget som tål maskindisk.

 • OptiGrill är en kontaktgrill som gör det enkelt att grilla året runt.
 • Dubbelsidig grillning med parallella grillplattor.
 • Mäter automatiskt tjockleken på råvaran – rätt tid och temperatur.
 • Sensorer och avancerad teknik ger perfekt resultat varje gång.
 • Möjlighet till manuell inställning av temperatur etc.
rubicson-teppanyaki-bordsgrill

Rubicson Teppanyaki bordsgrill

 • Stor grillyta
 • Hög effekt (2000 W)
 • Non-stickbeläggning

Samlas runt grillen och laga mat tillsammans med en portabel bordsgrill med stor grillyta. Hög ställbar effekt (2000 W) gör att det går snabbt att värma upp grillen och att tillaga maten. Har en oljeuppsamlare och non-stickbeläggning som gör rengöringen enkel. Drivs direkt från vägguttaget (230 V). Grillyta: 50×27 cm. Kabellängd: 70 cm.

russel-hobbs-elgrill-med-stativ

Russel Hobbs Curved Öppen Elgrill

Russell Hobbs är sedan flera decennier ett av Storbritanniens mest populära varumärken gällande vattenkokare och brödrostar och erbjuder ett brett sortiment av köksapparater. Deras sätt att kombinera unika designelement med riktigt bra funktioner är en av huvudanledningarna till deras framgångssaga. Med hög kvalitet och stilren design som kännetecken är Russell Hobbs alltid ett säkert val.